Alsof het om een opdracht gaat die rechtstreeks door uw klant is verstrekt , zo gaat Ten Vaarwerk als een verlengstuk van uw bedrijf met uw projecten om.

Als u te maken krijgt met de medewerkers van Ten Vaarwerk merkt u al snel dat het gedreven technici zijn, die zich in elk project vastbijten. Dat kan een klus zijn waar een enkele fijnmetaalbewerking in serie wordt uitgevoerd, maar veel vaker zijn het complexe projecten, waar verschillende metaalbewerkingstechnieken worden gebruikt. Ten Vaarwerk pakt deze projecten samen met u op.

Ontwikkeling en Engineering

Veel projecten beginnen met een brainstormsessie. Daarna begint met een eerste uitwerking van ideeën, het tekenwerk, de engineering, productie en eventuele assemblage. Onze klus is klaar zodra de productie bij u in het bedrijf probleemloos verloopt en uw klant tevreden is over het eindproduct. Wij denken ook mee hoe u uw processen zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Het liefst worden onze engineers in een zo vroeg mogelijk stadium bij een project betrokken.

Samenwerken

Samenwerken is altijd het motto bij Ten Vaarwerk geweest. Door kennis te delen en gebruik te maken van elkaars expertise worden de meest uitdagende projecten succesvol uitgevoerd. Alsof het om een opdracht gaat die rechtstreeks door uw klant is verstrekt, zo gaat Ten Vaarwerk als een verlengstuk van uw bedrijf met uw projecten om. Wij denken met u mee in het belang uw klanten.

De tijd die in innovatie wordt gestoken, is nooit vooraf te bepalen, daarom stellen we samen met u het budget vast.

Productie

Na goedkeuring van het ontwerp maken we in onze eigen toolshop de gereedschappen en matrijzen. Omdat we alles in eigen huis produceren, houden we goed zicht op de kosten en voortgang. U bent als klant altijd welkom om de vorderingen van de werkzaamheden te volgen.

Controle en kwaliteit

In onze meetkamer controleren wij de zeer kleine marges met de grootste nauwkeurigheid. Daarvoor gebruiken wij geavanceerde meetapparatuur. Wij kennen de diverse kwaliteitssystemen van onze klanten en van hun klanten en werken volgens dezelfde methodes.

Assemblage

Matrijzen en gereedschappen bestaan uit meerdere onderdelen. Ten Vaarwerk kan deze onderdelen assembleren tot een geheel. Onze klanten zijn door de uitgebreide testen die wij na de assemblage uitvoeren verzekerd van goed functionerende gereedschappen.

Transfermoulding

Met ons testequipment kunnen wij voor een klant testen hoe transfermoulds werken. Dat heeft als voordeel dat eventuele aanpassingen snel gedaan kunnen worden. Een extra service van Ten Vaarwerk, waarvan onze klanten regelmatig profiteren.