“Geef ons uw probleem. Laten we samen bepalen wat een oplossing mag kosten. En we weten zeker dat u na afloop zult zeggen dat u daar goed aan heeft gedaan.”

Ten Vaarwerk heeft een ruime ervaring in marktsectoren waar hoognauwkeurige gereedschappen worden gebruikt. Een van deze sectoren waarin wij werken is de semi-conductorindustrie, waarvoor onze medewerkers moulds maken voor het inkapselen van chips en tools voor het snijden en buigen van onderdelen. De kennis die wij in deze halfgeleiderindustrie hebben opgedaan, gebruiken we inmiddels voor tal van andere processen. Hoognauwkeurige miniatuuronderdelen voor audioapparatuur, automotive en andere industrieën worden met onze gereedschappen gefabriceerd.

Samenwerken is het motto bij Ten Vaarwerk. Door kennis te delen en gebruik te maken van elkaars expertise worden de meest uitdagende projecten succesvol uitgevoerd. Met een Achterhoekse nuchtere mentaliteit is het ons ideaal om samen te komen tot een oplossing. Tegen klanten zeggen we: “Geef ons uw probleem. Laten we samen bepalen wat een oplossing mag kosten. En we weten zeker dat u na afloop zult zeggen dat u daar goed aan heeft gedaan .”

Ten Vaarwerk heeft een platte organisatie en alle betrokken medewerkers denken met u mee.
Alle medewerkers hebben een specialisme, maar zijn ook allround inzetbaar. Daarnaast kan Ten Vaarwerk gebruik maken van de kennis en ervaring van de andere bedrijfstakken van de dexter Group.

De dexter Group bestaat naast Ten Vaarwerk uit de volgende bedrijven:

dexter Mould Technology

dexter Mould Technology ontwerpt, fabriceert en installeert hoogwaardige thermovormmatrijzen. De matrijzen van dexter worden wereldwijd verkocht, voornamelijk aan klanten in de verpakkingsindustrie.

Coremans

Coremans ontwerpt en vervaardigt ISBM-blaasmatrijzen, spuitgietmatrijzen en hoogwaardige machinecomponenten.

Formital

Formital ontwerpt dunwandige kunststofverpakkingen. Het ontwerpbureau heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van thermovormverpakkingen. De levensmiddelen die in onze ontwerpen worden verpakt, heeft u vast al eens gekocht in een supermarkt.

dexter Production Facility

dexter Production Facility maakt onderdelen van aluminium, staal en kunststoffen voor thermoformmatrijzen.

Asia Office Taipei

Om onze klanten in Azië snel en kundig van dienst te kunnen zijn is er vanuit ons kantoor in Taipei directe ondersteuning voor de Aziatische markt.